Innoveren kun je leren

  Het geheim van de juiste houding Robin werd geinterviewd door Peter Smet, plaatsvervangend directeur van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek. Robin is hier sids een aantal jaren betrokken als programmamaker en mentor van het Innovatie Accelerator programma. Haar inzichten deelt ze in dit interview. Innoveren kun je leren, les 4: het geheim van de…
Lees verder

10 tips om een hecht team te creëren

Teams met een hechte groepscultuur presteren veel meer dan de som van de individuele capaciteiten van de teamleden. Maar waar begin je bij het creëren van een hecht team?

De 3 geheimen van een succesvolle teamcultuur

  Wat maakt teams succesvol? Waarom zijn bepaalde groepen opgeteld groter dan de som der delen, en andere juist minder? Hoe kunnen leiders een cultuur van samenwerking, groei en oplossingsgericht vermogen creëren? Daniel Coyle, journalist en New York bestseller auteur, deed vier jaar lang onderzoek naar de meest succesvolle teams ter wereld, van Pixar tot…
Lees verder

Nieuw kantoor!

  Ja, de timing is wat apart, maar wij hebben een nieuw kantoor! Sinds 1 september heeft People like us een (knalrode!) thuisbasis gevonden in De Tuin van BRET, een duurzaam, innovatief terrein pal naast station Amsterdam Sloterdijk. Met het betrekken van deze inspirerende stek, nog nét voor de aangescherpte maatregelen, is voor ons een…
Lees verder

Food for thought

De zomervakantie is begonnen! Een mooi moment om even op te laden en nieuwe inspiratie op te doen. Een lijstje boeken die bij ons de koffer in gaan voor bij het zwembad.

Prestige award!

People like us heeft een Prestige Award gewonnen! We mogen ons een jaar lang Business Development Specialist van het jaar noemen. En daar zijn we best trots op!

De kracht van talent

Bijna al onze trajecten beginnen met het in kaart brengen van de talenten van mensen en teams. Dat doen we omdat meer inzicht op dit gebied resulteert in meer winst op alle gebieden.

6 tips voor employee engagement

Bij People like us zijn we fan van bedrijven die hun medewerkers plezieren en faciliteren. En dat levert ‘employee engagement’ op. Maar hoe creëer je betrokken medewerkers?

Over return on engagement

Bij Return on engagement hebben we het over medewerker betrokkenheid. Maar wat is dat precies en waarom hebben organisaties hier juist in deze arbeidsmarkt baat bij?

Fijne feestdagen en een inspirerend 2019!

Fijne Feestdagen!

We wensen iedereen alle goeds voor 2019 en blikken terug op een prachtig jaar voor People like us. Met mooie klanten, leerzame ervaringen en veel lol.