Contact

OVER PEOPLE LIKE US

Wij zijn een netwerk in sociale innovatie en groei. Wij willen mensen en daarmee bedrijven in beweging brengen. Met energie en inspiratie, inzicht en bewustzijn. Gedreven door een passie voor continu leren en innovatie, is het ons doel om anderen te empoweren om zich te ontwikkelen, te verbinden en te groeien vanuit een gedeelde missie. 

  Neem contact op

Agnes Smit-Wobbes

Co-founder & Growth facilitator

“Anderen inspireren om hun natuurlijke talenten te gebruiken, mensen te verbinden rond gedeelde doelen, faciliteren bij het opzetten van slimme samenwerkingen en nieuwe manieren bedenken om samen positieve impact te creëren, dat doe ik het liefst. Ik hou er van om met ondernemende mensen te werken, die durven te investeren, het verschil willen maken en plezier hebben onderweg.”

 

Robin Keeris

Co-founder & Growth facilitator

“Ik geef graag positieve energie en nieuwe inzichten aan mensen en bedrijven die willen groeien en innoveren. Met enthousiasme en inspiratie verbind ik mensen en ideeën, medewerkers en strategie en persoonlijke en zakelijke doelen. Mijn doel is om groei vanuit bezieling te stimuleren en kansen te creëren die waarde toevoegen aan het leven van mensen.”


ALONE WE ARE SMART, TOGETHER WE’RE BRILLIANT.
ONZE PARTNERS

We werken graag met ondernemende mensen, bedrijven en tools die een verschil maken en inzicht, ontwikkeling en groei creëren. Een greep uit onze partners:

NEEM CONTACT OP, WIJ MAKEN GRAAG KENNIS!

Wil je meer weten over wat wij voor jou of jouw bedrijf kunnen betekenen? Laat het ons weten, we komen graag langs voor een geheel vrijblijvende sparringssessie. Of bezoek ons aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord,  het uitzicht is alleen al de moeite waard!

CONTACT INFO
[]

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief