Diensten

ONS AANBOD

Mensen, teams, bedrijven en merken in staat stellen om verbinding te maken, te ontwikkelen en te groeien vanuit een gedeeld doel, dat is wat we doen. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak. Daarom bieden wij een zeer uitbebreide reeks diensten en programma’s, speciaal ontworpen om mensen én bedrijven vooruit te helpen.  Onze diensten richten zich op coaching en ontwikkeling van mensen en teams, het structureren van de organisatie, het versterken van de cultuur, en het verbeteren van het merk en de beleving van medewerkers en klanten. 

PEOPLE

COACHING & ONTWIKKELING

Met een range aan diensten geven we mensen inzicht in talenten en coachen we particulieren, medewerkers, executives en teams op (persoonlijk) leiderschap, autonomie en zingeving.

ODC TALENT SCAN

De Talent scan meet onbewuste drijfveren en stemt ze af op bewust ontwikkelde competenties. De uitkomst geeft een duidelijk en diepgaand inzicht in authentieke (team) drivers, natuurlijke sterke punten en talenten, verborgen potentieel, energieniveaus en teamdynamiek. 

LEES MEER
ODC TEAM SCAN

De ODC Talent scan is ook bijzonder waardevol voor teams. Met de meting begrijp je hoe je een team kunt laten excelleren door de juiste mensen samen te brengen. Je krijgt inzicht in de talenten en valkuilen van medewerkers waardoor je hen maximaal in hun kracht kunt zetten en beter kan laten samenwerken.

LEES MEER
WORKSHOP TEAMTALENT

In een interactieve teamworkshop van een halve dag, gaan teams aan de slag met hun eigen ODC-meting en krijgen zij inzicht in het teamtalent, de gezamenlijke kracht, valkuilen en balans. De sessie versterkt onderling begrip en leert het team wat zij nodig hebben om samen betere resultaten te behalen.

LEES MEER
PERSOONLIJKE COACHING

Wij bieden coachingstrajecten gericht op groei. We helpen je om jezelf écht te leren kennen, te omarmen en te weten wat je nodig hebt om jóuw doelen te bereiken, zingeving te ervaren en balans te vinden. Dit doen we 1 op 1 , met teams of managers in het kader van een leiderschapstraject.

LEES MEER
LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Is er gebrek aan leiders met de capaciteit om verantwoordelijkheid te nemen en te geven? Duurzame organisatieontwikkeling vraagt om getalenteerde, gedreven en betrokken medewerkers. Wij helpen teams en manager in het ontwikkelen van hun kwaliteiten en het beter gebruik te maken van ieders talenten.

LEES MEER
OUTPLACEMENT & CARRIÈRE

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Houd deze baan op of is et tijd voor een switch? Wij bieden purpose in work traject waarbij je in een aantal sessies diep inzicht krijgt in wie je bent, wat je kan, wat je wilt en hoe je de volgende stap kunt zetten op weg naar meer werkgeluk en bezieling.

LEES MEER

CULTURE

HR STRATEGIE & WERKOMGEVING

We adviseren MT’s en HR rond HR-visie, strategie, talentontwikkeling, team- en organisatiedoelen en cultuurversterking.

HR VISIE & -STRATEGIE

Organisaties die hun visie en strategie rond HR willen aanscherpen, adviseren en ondersteunen we in het uitwerken van een nieuw people plan rond prestatie, ontwikkeling, groei en recruitment. Deze laten we zoveel mogelijk aansluiten op bestaande of nog te implementeren tools en templates.

LEES MEER
PERFORMANCE & DEVELOPMENT

Wij ontwerpen een agile performance & development cyclus die aansluit bij de wensen van de organisatie én de medewerkers.  In plaats van een rigide controle-mechanisme creëren we een proces dat medewerkers zelf in staat stelt doelen te realiseren, hun performance te verbeteren en zich te ontwikkelen.

LEES MEER
STRATEGISCHE DOELEN

Heeft je organisatie of je team behoefte aan meer focus op gezamenlijke doelen? We faciliteren strategische sessies om met teams samen doelen te bepalen. Startend bij het directieteam, zorgen we dat alle team- en persoonlijke doelen bijdragen aan het gezamenlijke resultaat. Dit creëert duidelijkheid, transparantie en focus.

LEES MEER
CULTUURSCAN

Wat is nu de essentie van onze cultuur? Wat maakt ons uniek, onderscheidend en aantrekkelijk en hoe vatten we dat in essentie samen?  Wij gaan op onderzoek uit, met behulp van een scan en interviews vatten we het samen in een concreet verhaal, inclusief advies om de cultuur verder te versterken. 

LEES MEER
HR TOOLING

Wij geven advies en ondersteunen bij de implementatie van diverse HR tools, zoals de strategische HR-omgeving van de ODC, de performance & development tool van Learned. Verder helpen we met praktische templates voor diverse HR-processen. 

LEES MEER
LEARNING ACADEMY

Om medewerkers te ondersteunen in hun ontwikkeling, bieden wij een learning academy aan, met praktische online trainingen, tools en tips die aansluiten bij ontwikkeling via de ODC Talent scan. De Academy is desgewenst op maat te vullen met trainingsaanbod en content. 

LEES MEER

EXPERIENCE

EMPLOYER BRANDING, CORPORATE STORYTELLING & CONTENT

Vanuit onze visie dat groei begint bij mensen, helpen we organisaties om hun purpose tot leven te laten komen in alle delen van de customer en employee journey. We brengen de employee experience in kaart en vertalen het unieke DNA van bedrijven naar een employer brand en een corporate story.

EMPLOYEE EXPERIENCE SCAN

Hoe goed scoort jouw organisatie op employee experience? Hebben medewerkers een echte topervaring of valt er nog veel te verbeteren aan de werkbeleving? Onze Employee Experience scan meet het in 5 categorieën. Wij  brengen de inzichten in beeld in een uitgebreid rapport met concrete adviezen.

LEES MEER
EMPLOYEE VALUE PROPOSITION

Wat maakt onze organisatie aantrekkelijk? Waarom kiest talent voor jouw bedrijf? En wat kunnen we nog beter over het voetlicht brengen, wat vanzelfsprekend lijkt, maar voor veel medewerkers een reden is om dagelijks met plezier naar het werk te gaan? Wij halen het naar boven en vatten de essentie samen in een verhaal. 

LEES MEER
EMPLOYEE JOURNEY MAPPING

Het bouwen van een aantrekkelijke werknemerservaring is belangrijker dan ooit. Maar voor veel organisaties nog niet vanzelfsprekend. Wij brengen samen de employee journey in kaart, van sollicitatie tot exit. Samen gaan we op zoek naar verbeterpunten om talent te binden en nieuw talent aan te trekken.

LEES MEER
CUSTOMER JOURNEY MAPPING

Internal branding = external branding en happy employees = happy customers. Wij kijken dan ook met een integrale blik naar de employee journey en de customer journey.  We brengen de journey in beeld, brengen de kritische succesmomenten in kaart en zorgen zo voor één consistente beleving voor medewerkers en klanten. 

LEES MEER
CORPORATE BRAND STORY

Mensen houden van verhalen. Wat is jullie verhaal? Wij geven mensgedreven, hands-on inzicht en advies en halen de verhalen naar boven in de organisatie. In ons advies en bij implementatie kijken we over de bedrijfsdisciplines heen om te zien hoe teams, bedrijven en merken beter kunnen presteren.

LEES MEER
CONTENT MARKETING

Ons content & experiences team creëert content en ervaringen met oog en gevoel voor de klanten, gemeenschappen en subculturen waar klanten zich in bevinden. We ontwikkelen platforms, ideeën, content, evenementen en partnerships die waarde creëren voor zowel merken als hun publiek.

LEES MEER