Diensten

ONS AANBOD

Mensen, teams, bedrijven en merken in staat stellen om verbinding te maken, te ontwikkelen en te groeien vanuit een gedeeld doel, dat is wat we doen. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks diensten en programma’s, speciaal ontworpen om mensen én bedrijven vooruit te helpen. Onze diensten richten zich op coaching en ontwikkeling van mensen en teams, het structureren van de organisatie, het versterken van de cultuur, en het verbeteren van het merk en de beleving van medewerkers en klanten.

NEEM CONTACT OP VOOR MAATWERK MOGELIJKHEDEN

PEOPLE

COACHING & ONTWIKKELING

Met een range aan diensten geven we mensen inzicht in talenten en coachen we particulieren, medewerkers, executives, ondernemers en teams op (persoonlijk) leiderschap, autonomie, een nieuwe carrièrestap en meer zingeving.

ODC TALENT SCAN

Deze krachtige persoonlijkheidstest meet je onbewuste drijfveren en ontwikkelde competenties. De ODC geeft individuen en teams diepgaand inzicht in natuurlijke talenten, potentieel, valkuilen en energiebalans. We bieden uitgebreide persoonlijke terugkoppeling en team workshops. Ook stimuleren we ontwikkeling via coaching en onze e-learning academy.

MEER WETEN?
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wij bieden coachingstrajecten gericht op groei. We helpen je om jezelf écht te leren kennen, te omarmen en te weten wat je nodig hebt om jóuw doelen te bereiken, zingeving te ervaren en balans te vinden. Dit doen we 1 op 1 , met teams of met managers in een leiderschapstraject. Toe aan een nieuwe stap in je carrière? We bieden ook carrièrecoaching aan ambitieuze professionals.

MEER WETEN?
GROEIPROGRAMMA’S

Wil je teams laten groeien, leiderschap versterken of HR professionaliseren? Wij bieden praktische ontwikkelprogramma’s voor teams, leidinggevenden en HR. Ook hebben we groeiprogramma’s speciaal voor start-ups en scale-ups. De programma’s zijn gericht op zowel talent- en teamontwikkeling als op het vergroten van strategische focus en groeikansen.

MEER WETEN?

CULTURE

HR STRATEGIE & WERKOMGEVING

We adviseren MT’s en HR rond HR-visie, strategie, talentontwikkeling, team- en organisatiedoelen en versterking van organisatiecultuur. Samen zetten wij ons in om het werkklimaat te verbeteren en de mensen, de strategie en de organisatiedoelen aan elkaar te verbinden.

HR VISIE & -STRATEGIE

Met organisaties die hun visie en strategie rond HR willen aanscherpen, co-creëren we een HR-strategie en people plan rond prestatie, ontwikkeling, groei en recruitment, aansluitend bij de bedrijfsvisie. Ook faciliteren we strategische sessies om met organisaties en teams samen doelen te bepalen, zodat  alle team- en persoonlijke doelen bijdragen aan het gezamenlijke resultaat.

MEER WETEN?
WAARDEN & CULTUUR DNA

Wat maakt een organisatie bijzonder? Wij gaan op zoek naar het unieke bedrijfs-DNA. We halen de aantrekkelijke eigenschappen van een organisatie naar boven en adviseren hoe de cultuur meer tot leven kan komen. Ook gaan we aan de slag met de bedrijfswaarden. We halen ze naar boven, gaan er met de stofkam door, en laten ze met een vertaalslag naar concreet gedrag tot leven komen.

MEER WETEN?
PERFORMANCE & DEVELOPMENT

We ontwerpen een agile performance & development cyclus die aansluit bij de wensen van de organisatie én de medewerkers.  Geen rigide controle-mechanisme, maar een opbouwend proces dat medewerkers zelf in staat stelt doelen te realiseren, hun performance te verbeteren en zich te ontwikkelen. Het resultaat is een direct te implementeren people plan, gekoppeld aan de strategie.

MEER WETEN?

EXPERIENCE

EMPLOYER BRANDING, CORPORATE STORYTELLING & CONTENT

Vanuit onze visie dat groei begint bij mensen, helpen we organisaties om hun purpose tot leven te laten komen in alle delen van de customer en employee journey. We brengen de employee experience in kaart en vertalen het unieke DNA van bedrijven naar een employer brand en een corporate story. Bekijk hier onze diensten.

EMPLOYEE EXPERIENCE

Hoe goed scoort jouw organisatie op employee experience? Hebben medewerkers een echte topervaring of valt er nog veel te verbeteren aan de werkbeleving? Onze Employee Experience scan meet het in 5 categorieën. Wij  brengen de inzichten van de organisatie in beeld in een uitgebreid rapport met concrete adviezen. De essentie vertalen we in een waardepropositie en strategie.

MEER WETEN?
BRANDING & EXPERIENCE DESIGN

Het bouwen van een aantrekkelijke ervaring voor klanten én werknemers is belangrijker dan ooit. En dat begint bij het kennen van je unieke bedrijfs-DNA. We brengen de employee en customer journey in kaart en identificeren de essentie van het (werkgevers) merk en de kracht en aandachtspunten in het aanbod. Samen ontwerpen we de optimale beleving voor klanten en medewerkers.

MEER WETEN?
 BRAND STORY & CONTENT

Wat is jullie verhaal? Wij geven mensgedreven, hands-on inzicht en advies en halen de verhalen naar boven. Ons content & experiences team creëert content en ervaringen met oog en gevoel voor de subculturen waar klanten zich in bevinden. We ontwikkelen platforms, ideeën, content, evenementen en partnerships die waarde creëren voor zowel merken als hun publiek.

MEER WETEN?