Diensten

ONS AANBOD

Mensen, teams en bedrijven in staat stellen om te ontwikkelen en groeien vanuit een gedeeld doel, dat is wat we doen. Wij geloven in een geïntegreerde aanpak. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks diensten en programma’s, speciaal ontworpen om mensen én bedrijven vooruit te helpen. Onze diensten richten zich op coaching en ontwikkeling van mensen en teams, het structureren van de organisatie, het versterken van de cultuur en werknemerservaring, en het vertalen van de bedrijfstrategie naar duidelijke, inspirerende doelen voor alle medewerkers.

NEEM CONTACT OP OM TE ONTDEKKEN HOE WE JOU KUNNEN HELPEN GROEIEN

PEOPLE

COACHING & ONTWIKKELING

Met een range aan diensten geven we mensen inzicht in talenten en coachen we particulieren, medewerkers, executives, ondernemers en teams op (persoonlijk) leiderschap, autonomie, een nieuwe carrièrestap en meer zingeving.

TALENT SCAN

Onze krachtige persoonlijkheidstest meet je onbewuste drijfveren en ontwikkelde competenties. De scan geeft individuen en teams diepgaand inzicht in natuurlijke talenten, potentieel, valkuilen en energiebalans. We bieden uitgebreide persoonlijke terugkoppeling en team workshops. Ook stimuleren we ontwikkeling via coaching en onze e-learning academy.

MEER OVER DE TALENT SCAN
PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Wij bieden coachingstrajecten gericht op groei. We helpen je om jezelf écht te leren kennen, te omarmen en te weten wat je nodig hebt om jóuw doelen te bereiken, zingeving te ervaren en balans te vinden. Dit doen we 1 op 1 , met teams of met managers in een leiderschapstraject. Toe aan een nieuwe stap in je carrière? We bieden ook carrièrecoaching aan ambitieuze professionals.

MEER OVER PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
GROEIPROGRAMMA’S

Wil je teams laten groeien, leiderschap versterken of HR professionaliseren? Wij bieden praktische ontwikkelprogramma’s voor teams, leidinggevenden en HR. Ook hebben we groeiprogramma’s speciaal voor start-ups en scale-ups. De programma’s zijn gericht op zowel talent- en teamontwikkeling als op leiderschap en het vergroten van focus en groei.

MEER OVER GROEIPROGRAMMA’S

CULTURE

HR STRATEGIE & WERKOMGEVING

We adviseren MT’s en HR rond HR-visie, strategie, talentontwikkeling, team- en organisatiedoelen en versterking van organisatiecultuur. Samen zetten wij ons in om het werkklimaat te verbeteren en de mensen, de strategie en de organisatiedoelen aan elkaar te verbinden.

HR VISIE & -STRATEGIE

Met organisaties die hun visie en strategie rond HR willen aanscherpen, co-creëren we een HR-strategie en people plan rond prestatie, ontwikkeling, groei en recruitment, aansluitend bij de bedrijfsvisie. Ook faciliteren we strategische sessies om met organisaties en teams samen doelen te bepalen, zodat alle team- en persoonlijke doelen bijdragen aan het gezamenlijke resultaat.

MEER OVER HR VISIE & STRATEGIE
EMPLOYEE EXPERIENCE

Hoe goed scoort jouw organisatie op employee experience? Hebben medewerkers een echte topervaring of valt er nog veel te verbeteren aan de werkbeleving? Onze Employee Experience scan meet het in 5 categorieën. Wij brengen de inzichten van de organisatie in beeld in een uitgebreid rapport met concrete adviezen. De essentie vertalen we in een waardepropositie en strategie.

MEER OVER EMPLOYEE EXPERIENCE
WAARDEN & CULTUUR DNA

Wat maakt een organisatie bijzonder? Wij gaan op zoek naar het unieke bedrijfs-DNA. We halen de aantrekkelijke eigenschappen van een organisatie naar boven en adviseren hoe de cultuur meer tot leven kan komen. Ook gaan we aan de slag met de bedrijfswaarden. We halen ze naar boven, gaan er met de stofkam door, en laten ze met een vertaalslag naar concreet gedrag tot leven komen.

MEER OVER WAARDEN & CULTUUR DNA

STRATEGY

STRATEGIE PRAKTISCH DOORVERTAALD

Vanuit onze visie dat groei begint bij mensen, helpen we organisaties om hun purpose tot leven te laten komen in alle delen van de customer en employee journey. We brengen de employee experience in kaart en vertalen het unieke DNA van bedrijven naar een employer brand en een corporate story. Bekijk hier onze diensten.

STRATEGISCHE PLANNING

Wat is de bedrijfsvisie en strategie, en wat betekent dat? Gemiddeld begrijpt maar 10% van de medewerkers de strategie. laat staan dat zij weten hoe zij daaraan bijdragen. In praktische teamsessies laten wij de strategie tot leven komen en vertalen deze in concrete, ambitieuze team- en individuele acties en KPI’s. We maken hierbij gebruik van strategische templates als OGSM en OKR.

MEER OVER STRATEGISCHE HR TOOLS
PERFORMANCE & DEVELOPMENT

We ontwerpen een agile performance & development cyclus die aansluit bij de wensen van de organisatie én de medewerkers. Geen rigide controle-mechanisme, maar een opbouwend proces dat medewerkers zelf in staat stelt doelen te realiseren, hun performance te verbeteren en zich te ontwikkelen. Het resultaat is een direct te implementeren people plan, gekoppeld aan de strategie.

MEER OVER PERFORMANCE & DEVELOPMENT
STRATEGISCHE BLUEPRINTS

Wat is je business plan op 1 A4? Hoe ziet je employer brand eruit? In welke groeifase zit je bedrijf? Hoe waarderen wij de waardeketen? Hoe laat je je visie en strategie tot leven komen in een pakkend, duidelijk verhaal, dat als een kompas kan werken voor al je medewerkers en stakeholders. Wij hebben tal van praktische templates en blueprints om hierin duidelijkheid te geven.

MEER OVER STRATEGISCHE BLUEPRINTS