Nieuw kantoor!

Nieuw kantoor!

 

Ja, de timing is wat apart, maar wij hebben een nieuw kantoor! Sinds 1 september heeft People like us een (knalrode!) thuisbasis gevonden in De Tuin van BRET, een duurzaam, innovatief terrein pal naast station Amsterdam Sloterdijk. Met het betrekken van deze inspirerende stek, nog nét voor de aangescherpte maatregelen, is voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.

Het kantoor biedt ons de mogelijkheid om in eigen huis workshops te organiseren en in alle rust coachsessies te begeleiden. Zodra het weer mag, kunnen we hier Coronaproof op 1,5 meter groepen van 6 mensen ontvangen, en post-Corona zelfs groepen van 12. En in sfeer, mogen we wel zeggen! Met een inspirerend uitzicht over de mooie groene wijnranken (jazeker!), staat deze unieke plek voor ons symbool voor sociale innovatie en creativiteit.

Want liggend tussen de eerste Amsterdamse stadswijngaard, is De Tuin van BRET het eerste volledig circulair gebouwde bedrijventerrein van Nederland. Gebruikte zeecontainers uit de haven van Amsterdam zijn omgebouwd tot kantoorpaviljoenen. De Tuin van BRET is opgezet door en voor ondernemers die elkaar inspireren en hetzelfde doel nastreven: samen een eigen, inspirerende plek creëren die een zo minimaal mogelijke impact heeft op het milieu, die mensen verbindt en op een innovatieve, hoogwaardige en duurzame manier waarde creëert. En laat dat nou exact zijn wat wij met ons werk beogen: duurzame waarde creëren vanuit een gemeenschappelijk hoger doel, door mensen en talenten aan elkaar te verbinden.

Wees welkom (als het weer kan)! En tot die tijd staan we uiteraard ook digitaal tot jullie beschikking!