Organisatiegroei

DUURZAAM GROEIEN DOE JE SAMEN

Succesvol ondernemen en duurzaam groeien gaan niet altijd vanzelf. En vaak gepaard met groeipijnen. Iedere fase vraagt om een andere aanpak en is afhankelijk van vele zaken. In welke fase zit het bedrijf? Welke dynamiek en uitdagingen brengt dit met zich mee? En wat is ervoor nodig om door te kunnen groeien naar de volgende fase? Wij brengen dit inzichtelijk en bieden praktische tools en advies om de randvoorwaarden te creëren voor duurzame groei.

FAST FORWARD MET ONS GROEIPROGRAMMA

Met onze unieke integrale aanpak faciliteren we bedrijven van inzicht naar resultaat, door grip te krijgen op groei. Hierin verbinden we persoonlijk en zakelijke inzichten en creëren we focus door management en teams te verbinden rond gemeenschappelijke doelen.

LEES MEER
BOUWEN VAN EEN INFRASTRUCTUUR

We begeleiden bedrijven in het bouwen van een ondernemend en zelflerend klimaat, een functionele structuur en de skillset die nodig is om mensen in beweging te brengen en duurzaam te kunnen groeien. Met positieve energie, bezieling en focus op resultaat.

KLANTERVARINGEN

“Met de hulp van People like us is er veel rust gekomen op de werkvloer. Iedereen heeft een persoonlijk groeiplan, we werken vanuit vertrouwen en onze kwaliteiten en zijn klaar voor de toekomst.”

Floris de Langen
Creative Director UNC INC

“Binnen onze strategische alliantie liepen wij tegen diverse blokkades en uitdagingen aan, waarvoor wij de expertise van People like us inschakelden. Ons groeitraject  kwam hierdoor in een stroomversnelling.”

Robert van der Hart
ProcesManager WITTEPOEL