Over ons

No more waste of talent!

People like us is dé business partner voor groeibedrijven in talent & business development. Samen met CEO’s, oprichters & HR ontsluiten en ontwikkelen we tegelijkertijd het groeipotentieel van hun mensen en hun bedrijf. Dit doen we door synergie te creëren tussen mensen, cultuur en strategie en inzichten te vertalen naar praktische oplossingen die passen bij de groeifase van het bedrijf. Ons aanbod bestaat uit testen, scans & tools, strategisch advies, mentoring & co-creatie, coaching, training & ontwikkelprogramma’s. Onze missie? No more waste of talent!

ONZE INTEGRALE AANPAK VOOR GROEI

Ondernemerschap ontstaat in het verbinden van mensen en zakelijke doelen. Dit begint bij het werven en binden van mensen die geloven in de missie van het bedrijf en aangetrokken worden door de cultuur. Stimuleer en faciliteer mensen om duurzame versnelde groei te realiseren door hen kracht en verantwoordelijkheid te geven. Inspireer ze om op een purpose niveau verbinding te maken met de visie en bedrijfsstrategie, en hen te ondersteunen met goed zakelijk leiderschap, en een duidelijke, flexibele structuur.

NEEM CONTACT OP
ONS KERNTEAM

People like us is in 2017 opgericht en wordt  omringd door een groeiend netwerk van experts. Samen zetten zij zich in om mensen en organisaties de energie, ideeën en tools te geven om maximaal gebruik te maken van aanwezig talent en een positief werkklimaat te creëren waar met plezier impact wordt gemaakt.

AGNES SMIT-WOBBES

Founding partner

“Anderen inspireren om hun natuurlijke talenten te gebruiken, mensen te verbinden rond gedeelde doelen, faciliteren bij het opzetten van slimme samenwerkingen en nieuwe manieren bedenken om samen positieve impact te creëren, dat doe ik het liefst. Ik hou ervan om met ondernemende mensen te werken, die durven te investeren, het verschil willen maken en plezier hebben onderweg.”

agnes@peoplelikeus.nl

06 – 34 33 78 87

MELISSA VAN GESTEL

Partner

“Ik verken graag hoe People like us waarde kan toevoegen aan jouw organisatie. Ik ben een ervaren, gedreven groeiconsultant. Als country director heb ik jaren ervaring in het uit de grond trekken en laten groeien van startups en scaleups. Ik heb een scherpe blik op alle essentiële onderdelen van de business, van groeistructuren tot salestechnieken. Ik breng ze met enthousiasme en inleving over.”

melissa@peoplelikeus.nl

06 – 42 10 68 20

Alone we’re smart, together we’re brilliant.

ONS EXPERT NETWERK

Wij zijn een netwerkorganisatie. We werken graag met ondernemende experts en partners die een verschil maken. Die inzicht, ontwikkeling en groei creëren, én plezier hebben in wat ze doen. We hebben een inner circle netwerk van samenwerkende professionals om ons heen, zodat we altijd de juiste expertise kunnen bieden. Met trots stellen wij onze expert partners voor.

CLARISSE VAN AMERONGEN
ABOUT HR

Clarisse heeft ruime ervaring in Human Resources. Als doortastende strateeg helpt ze organisaties ontwikkelen, veranderen en groeien en versnelt ze transities.

LIESBETH VAN DOORNE
THE DEVELOPMENT DEPARTMENT

Liesbeth is een oplossingsgerichte en creatieve Head of People. Ze heeft een sterke geschiedenis bij scaleups in culturen bouwen en mensenstrategie ontwikkelen.

ELSKE FUKKEN
EMF- AIM

Elske brengt focus in strategie en aanpak. Helpt duurzaam succesvol te opereren en communiceren, te verbinden met de omgeving en meerwaarde te leveren.

ELSBETH VAN DER HURK
WERK-FIT!

Elsbeth brengt organisaties en mensen in optimale vorm met de inzet van HR advies, begeleiding en uitvoering. Dit doet ze met een frisse blik, humor en creativiteit.

TESSA ZWAVING-SMIT
BACK TO YOUR ROOTS

Tessa is coach en teamtrainer.  Zij helpt mensen te worden wie ze zijn, door terug te gaan naar de kern. Met teams gaat zij op zoek naar de ultieme flow.

ELINE SNAPPER
SNAPPER COACHING & ADVIES

Eline creëert groei via persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Ze adviseert groeiende ondernemers en leert mensen om koers en focus te houden.

GLORIA KEUKENS-KHAN
Mondiaal Training & Coaching

Gloria adviseert en traint organisaties om de voordelen van diversiteit te kunnen benutten. Daarnaast ondersteunt zij in het creëren van een inclusieve bedrijfscultuur.

JUDITH TAANMAN-VEENSTRA
HUMAN RESOURCES LAB

Judith is HR business- en kennispartner voor het MKB. Met een passie voor mens en ontwikkeling helpt ze ondernemer én werknemer in tijden van groei en verandering.

JACOBIEN VERMANDE
BIENERBIJ

Jacobien helpt als visueel trainer en tekenaar professionals en teams om hun visuele communicatiekracht te versterken vanuit hun eigen en collectieve creatieve potentieel.

WIENEKE VAN DER WISSEL
FEEL LIFE NOW

Wieneke is expert in bewustzijnscoaching en ademmeditatie. Ze begeleidt mensen om tot de beste versie van zichzelf te komen en vanuit hun essentie te leven.

MARIEKE VIERBOOM
VIERBOOM LOOPBAAN

Marieke is ruim 20 jaar werkzaam in de wereld van HR. Door middel van loopbaancoaching, executive coaching en arbeidsmediation brengt zij mensen in beweging.

ELLIS HAGEMAN
HOME ASSISTENCE

Met Home Assistence ontzorgt Ellis ondernemers en zelfstandigen volledig bij virtuele administratie, p&o ondersteuning en klant & event support.

MONIEK MOUTHAAN
SUCCES COACHING

Moniek laat professionals, teams en organisaties succesvol zijn op het gebied van leiderschap en verandering. Via coaching en training maakt zij succes duurzaam.

SUZAN GROOTSCHOLTEN
MINDTREAT

Als een gecertificeerd Mindfulness trainer & coach ondersteunt Suzan vanuit Valencia internationale bedrijven op persoonlijk leiderschap en het vinden van balans.

SANDRA VAN DER LINDEN
C&IM

Sandra is projectleider, teamcoach en interim manager. Zij heeft ruime ervaring in het coachen en sturen van teams, vanuit het versterken van de basis en veranderprocessen.

KEVIN LA GRAND
KEVINLAGRAND.NL

Kevin begeleidt professionals en leiders met marketing en coachtechnieken doelbewust naar meer focus en betekenis. Inzicht en richting geven is zijn kracht.

LINDY LENTFERT
LINDYLENTFERT.NL

Lindy is extern vertrouwenspersoon en adviseur voor verzuim- en re-integratievraagstukken, en coach met als specialisatie coaching rondom kanker en werk.

ROBIN KEERIS
MINDSHIFT

Robin helpt professionals en ondernemers om met meer kracht en bezieling hun impact in de wereld te vergroten. Ze is gecertificeerd trainer, facilitator en coach.

KOM JIJ ONS VERSTERKEN?
NEEM CONTACT OP!

Het inner circle netwerk verbindt gepassioneerde experts met elkaar én met opdrachtgevers. We delen kennis, inspireren en versterken elkaars positieve impact.

ONZE STRATEGISCHE PARTNERS

Om onze klanten optimaal te kunnen bieden, werken wij samen met verschillende strategische partners.  Een greep uit onze leveranciers:

Partner Odin company voor talentontwikkeling
Partner Midgard
Partner Learned.io in talentontwikkeling