Over ons

OVER PEOPLE LIKE US

Wij zijn een bureau in talentontwikkeling, sociale innovatie en groei. Het is onze missie om mensen en daarmee bedrijven te ontwikkelen, groeien en verbinden rond een gezamenlijk hoger doel. Dit doen we door onze brede range aan ervaringen en diensten op het gebied van HR, marketing, innovatie en business coaching in te zetten. 

ONZE INTEGRALE AANPAK VOOR GROEI

ondernemerschap ontstaat in het verbinden van mensen en zakelijke doelen. Dit begint bij het werven en binden van mensen die geloven in de missie van het bedrijf en aangetrokken worden door de cultuur. Door hen kracht en verantwoordelijkheid te geven, te inspireren om op een purpose niveau verbinding te maken met de visie en bedrijfsstrategie, en hen te ondersteunen met goed zakelijk leiderschap, en een duidelijke, flexibele structuur, worden mensen gestimuleerd en gefaciliteerd om mensen duurzame versnelde groei te realiseren.

NEEM CONTACT OP

AGNES SMIT-WOBBES

CO-FOUNDER

“Anderen inspireren om hun natuurlijke talenten te gebruiken, mensen te verbinden rond gedeelde doelen, faciliteren bij het opzetten van slimme samenwerkingen en nieuwe manieren bedenken om samen positieve impact te creëren, dat doe ik het liefst. Ik hou ervan om met ondernemende mensen te werken, die durven te investeren, het verschil willen maken en plezier hebben onderweg.”


agnes@peoplelikeus.nl  |  06 – 34 33 78 87

ROBIN KEERIS

CO-FOUNDER

“Ik werk graag op het snijvlak van mensen en verandering. Met veel enthousiasme en energie begeleid ik mensen bij persoonlijke groei, teams bij talentontwikkeling en organisaties bij het versterken van hun visie, cultuur en employee experience. Als generalist met een brede achtergrond in psychologie, coaching, marketing, strategie en innovatie, verbind ik deze disciplines in een integrale aanpak. “


robin@peoplelikeus.nl  |  06 – 11 51 79 42 

ALONE WE’RE SMART, TOGETHER WE’RE BRILLIANT.

ONZE PARTNERS

Wij zijn een netwerkorganisatie. We werken graag met ondernemende experts en partners die een verschil maken, inzicht, ontwikkeling en groei creëren, én plezier hebben in wat ze doen. Zo hebben wij een inner circle netwerk van samenwerkende professionals om ons heen, zodat we altijd de juiste expertise kunnen bieden. Een greep uit onze leveranciers en partners: