Performance & development

PEOPLE DRIVE PERFORMANCE – MAKE SURE THEY’RE DRIVEN

Steeds meer bedrijven gaan over op een flexibele aansturing, agile processen en zelfsturende teams. De traditionele jaarlijkse performance & development cyclus sluit daar niet bij aan. Maar wat dan? Geen beoordelingsgesprekken meer voeren? Volstaan met incidentele feedback? Nee, maar zorg voor een proces dat de medewerker in de driverseat plaatst. En creëer een cyclus die zoveel mogelijk de cyclus van werk volgt.

EEN AGILE P&D CYCLUS

Speciaal voor snelgroeiende en flixibiliserende organisaties implementeren wij een agile performance & development cyclus die aansluit bij de moderne manier van werken. In plaats van een rigide controle-mechanisme creëren we een proces dat medewerkers zoveel mogelijk zelf in staat stelt doelen te realiseren, hun performance te verbeteren en zich te ontwikkelen binnen hun huidige én richting hun volgende rol.

NEEM CONTACT OP
INTEGRAAL PEOPLE MODEL

Samen met organisaties ontwikkelen we een performance & development cyclus op maat, die past bij de werkwijze en structuur. We zorgen dat medewerkers zoveel mogelijk zelf in de lead zijn om hun doelen te realiseren, met logische contact- en evaluatiemomenten met de leidinggevende. We ontwikkelen een talentplan bestaande uit de pijlers prestatie, ontwikkeling en groei. Deze laten we zoveel mogelijk aansluiten op bestaande of door ons te implementeren tools en templates. Daarnaast ontwikkelen we trainingen voor het management en maken indien gewenst een culture & brandbook voor de medewerkers. Hierin vinden zij een integrale presentatie van de visie, strategie, interne branding en het HR-beleid van de organisatie.

PERFORMANCE

Persoonlijk prestatieplan met specifieke doelen en kpi’s obv. bedrijfs- en teamdoelstellingen.

DEVELOPMENT

Persoonlijk ontwikkelplan met doelen en kpi’s obv. de relevante vaardigheden en competenties voor de rol.

GROWTH

Persoonlijk carrièreplan met doelen en kpi’s gericht obv. kennis en vaardigheden voor je verdere carrière.

REFERENTIE VAN NATHALIE WEEL – RAPID CIRCLE

Ontwikkelen van een People Model 

Performance & development bij Rapid CirclePerformance & development foto people like usPerformance & development

Vorig jaar hebben wij na goede verhalen contact gezocht met People like us om ons bedrijf te helpen meer structuur aan te brengen. Meer structuur en awareness over de organisatiedoelstellingen, maar ook over onze cultuur. Zij hebben ons onder andere geholpen met het uitwerken van een sterk People Model met persoonlijke Talent Plans voor onze medewerkers, zodat zij zich meer verbonden zullen gaan voelen met de organisatie, maar ook een beter beeld krijgen van waar ze naartoe kunnen groeien. Tot zover zijn we onwijs tevreden met de samenwerking! Ze luisteren goed naar de vraag, maar denken ook graag met je mee en helpen ons echt resultaat te boeken!