Persoonlijke ontwikkeling

BENUT JE POTENTIEEL!

Ben jij een leider die voor een ambitieuze taak staat, met een team dat niet mee wil? Of heb je de neiging je aan te passen aan je omgeving? Doen wat er van je verwacht wordt, maar een beetje ten koste van jezelf? Heb je het gevoel dat er méér in je zit? Zou je willen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zodat alles wat makkelijker ging, dat anderen meewerken, succes jouw kant op komt en mensen je zien en waarderen voor wie je echt bent? Of denk je dat er misschien wel heel iets anders voor jou is weggelegd …

LEIDERSCHAPSCOACHING – SUCCES DOOR JEZELF TE ZIJN

Wij zijn voorstander van authentiek leiderschap. Succes bereiken en anderen daarin meenemen door jezelf te zijn. Wij begeleiden je om meer inzicht te krijgen in wie je bent, wat bij je past, wat je talenten zijn en hoe je de dingen op jóuw manier kunt doen. We helpen je al het goede uit jezelf te halen en nieuwe zienswijzen en gedrag en competenties aan te leren. Én ineffectief gedrag los te laten. Om authentiek, zelfbewust en met energie leiding te geven aan je leven en je werk. Dit doen we via coachingstrajecten met teams en 1 op 1, met executives, ondernemers, ambitieuze hoogopgeleiden en managers. Interesse? Neem eens contact op voor een kennismaking, om te kijken of het klikt.

NEEM CONTACT OP
Persoonlijke ontwikkeling bij People Like Us

“The privilege of a lifetime is being who you are.”

~ Joseph Campbell ~

LOOPBAANCOACHING

Ben jij slim, ambitieus en succesvol in je werk? En heb je toch het idee dat er een andere carrière op je wacht? Heb je van binnen dat knagende gevoel dat er iets anders is waar je talenten nog meer tot uiting komen, een baan waar je écht warm voor loopt? Wij bieden een coachingstraject voor persoonlijke ontwikkeling op maat aan waarbij we samen op zoek gaan naar jouw identiteit, talenten, wensen en jouw purpose. In een aantal stappen gaan we naar de kern en verzamelen we alle puzzelstukjes die voor jou belangrijk zijn in een nieuwe werkomgeving. Het resultaat is een heldere strategie en actieplan om jouw droombaan te vinden.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING!

TALENT & KRACHT

We starten met een ODC Talent scan en oefeningen om je talenten naar boven te halen.

IDENTITEIT

We zoomen in op jouw levensverhaal, persoonlijkheid, skills en persoonlijke waarden.

PASSIE & INTERESSE

Wat vind je leuk om te doen? We zoomen in op je passies en alles wat je interesse heeft.

IDEALE WERKOMGEVING

Waar voel jij je het meest thuis? we schetsen de ideale cultuur, omgeving en werkrelaties.

WENSEN & EISEN

We verzamelen alle wensen en eisen, maken scenario’s en gaan deze actief verkennen.

STRATEGIE & ACTIEPLAN

Tijd voor keuzes! Met een heldere strategie en actieplan ga je op weg naar je droombaan.

OUTPLACEMENT & JOB COACHING

Wil je als organisaties je medewerkers ondersteuning bieden in het vinden van werk dat écht bij ze past? Of het nu gaat om collega’s die intern door willen groeien of medewerkers die hun carrière met of zonder VSO buiten de organisatie voorzetten, wij kunnen een maatwerk coachingstraject bieden. Hierin begeleiden we medewerkers door middel van coaching en praktische begeleiding van werk naar werk. Onze gesprekken kunnen naar wens paatsvinden op kantoor, via videocalls of een locatie in de buurt.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKING