Privacy verklaring

PRIVACY VERKLARING PEOPLE LIKE US

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus en gaan zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. In het kader van onze dienstverlening zoals het aanbieden van Odin Development Compass (ODC) metingen en het organiseren van workshops en trainingen verwerken wij persoonsgegevens. In deze privacyverklaring informeren wij je hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

People like us zal persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Als uitzondering geldt de benodigde gegevens die nodig zijn om de Odin Development Compass te gebruiken via People like us. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet.

OVER ONS

De website www.peoplelikeus.nl wordt beheerd door People like us VOF (hierna People like us), welke in die hoedanigheid verantwoordelijk is voor de verwerking van jouw gegevens in het kader van de Wet AVG. Onze gegevens:

People like us VOF
Kraanspoor 50
1033 SE Amsterdam
KvK: 72055170

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wij kunnen uw gegevens verwerken als u gegevens aan ons verstrekt via een contact- of downloadformulier op onze website, via social media, via email, telefoon of persoonlijk. Daarnaast verwerken wij de gegevens die u invult in de ODC metingen. Het kan voorkomen dat wij de gegevens via derden verkrijgen, bijvoorbeeld wanneer u via uw werkgever wordt opgegeven voor een ODC meting, een workshop, training of andere bijeenkomst. Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een online workshop en/of training, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn: voor- en achternaam, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, website, bedrijfsnaam, andere zakelijke gegevens, zoals uw functie, expertisegebied, bedrijfsgrootte, straat en huisnummer, postcode en woonplaats, inhoud van communicatie.

DOELEN EN BEVEILIGING VERZAMELEN PERSOONSGEGEVENS

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens? De gegevens worden verzameld en opgeslagen in Hubspot CRM met als doeleinden het beantwoorden van vragen die via de mail of via het contactformulier op de website zijn gesteld, en het voorbereiden, produceren, organiseren en/of leveren van programma’s, workshops, offertes, trainingen, bijeenkomsten, facturen etc. Voor het uitzetten van ODC-metingen, voeren we persoonlijke gegevens in in het systeem van ODIN, waar ODIN Company en onze reseller ook toegang toe hebben. Voor informatie over het privacybeleid van ODIN, klik hier. Tevens gebruiken we software van Mailchimp om e-mails te versturen. Voor hun privacybeleid klik hier.

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. Dingen die je altijd kunt doen: Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties. Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden. Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein. Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoud- en CRM-systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@peoplelikeus.nl.

WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

People like us, augustus 2018