Strategische HR tools

STRATEGISCHE HR TOOLS VOOR BEVLOGEN MEDEWERKERS
Duurzame bedrijfsgroei vraagt om getalenteerde, gedreven en betrokken medewerkers. Onze strategische HR tools maximaliseren talent en prestaties. We bieden een online strategische HR-omgeving voor het faciliteren van prestaties en groei, teambuilding en slimme samenwerking, mobiliteit, een functionele infrastructuur en selectie van het juiste talent.
WIL JIJ JE TEAM INSPIREREN, FACILITEREN EN EMPOWEREN?

Het is in het belang van iedere organisatie om de natuurlijke kwaliteiten van medewerkers optimaal in te kunnen zetten en te ontwikkelen. Zelfbewuste mensen die aangetrokken worden door de missie en hun natuurlijke kracht inzetten voor de bedrijfsdoelen zijn onmisbaar.

De ODC-meting is hét kompas voor persoonlijke- en teamontwikkeling. Het helpt mensen om hun natuurlijke kracht te leven en zichzelf niet te forceren. Dit biedt medewerkers en organisaties de mogelijkheid om succesvol te zijn en hun essentie te leven. De ODC is daarmee de onmisbare ‘motor’ in strategische HR processen. Het strategisch HR-systeem, gebaseerd op de ODC, kent drie dashboards: een Tlent dashboard, een 360° feedback dashboard en een match dashboard. Ook is er de mogelijkheid om profielen samen te stellen, bijvoorbeeld voor functies, rollen, taken of opgaven. Wij bieden ook maatwerk in HR advies.
DE STRATEGISCHE HR-TOEPASSINGEN VAN HET ODC-SYSTEEM
Strategische HR tools van People Like Us