Talent scan

GEEFT JOUW WERK JE ENERGIE?

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit? Krijg je soms veel energie van wat je doet, maar loop je op andere dagen helemaal leeg? Met de Talent scan kom je erachter wat je echte drijfveren zijn, hoe je alles uit je talenten kunt halen en in balans en vol energie je leven kunt leiden. 

Meer dan 90% van wat we doen, wordt gedreven vanuit ons onbewustzijn. Hier vinden we vaak de antwoorden op onze echte ontwikkelingsuitdagingen. Daarom vormt onze Talent scan, de ODC, vaak de kern van onze (groei) programma’s. De Talent scan meet onbewuste drijfveren en stemt ze af op bewust ontwikkelde competenties. De uitkomst geeft een duidelijk en diepgaand inzicht in authentieke (team) drivers, natuurlijke sterke punten en talenten, verborgen potentieel, energieniveaus en teamdynamiek. Het inspireert en motiveert teams om initiatief en controle te nemen bij het verbeteren van samenwerking en teamprestaties.

Download de leaflet
Persoonlijke intake
Korte online meting
E-mail met rapport
Uitslag in perspectief
Benut je talent!

Doe de talent scan! Inclusief maatwerk rapport en een terugkoppeling van 1,5u voor €500

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
AAN DE SLAG MET JE UITSLAG? 

De uitslag van je Talent scan kan veel herkenning oproepen, maar kan ook voor verrassingen zorgen. Onbewuste talenten kunnen immers een blinde vlek zijn, potentieel talent noemen we dat. Of de competenties die je goed hebt ontwikkeld, kunnen potentiële valkuilen herbergen. Voor leidinggevenden en ambitieuze medewerkers die meer uit zichzelf willen halen door hun talenten te ontwikkelen en authentieker te functioneren, helpen we met coaching en leiderschapstrajecten. 

LEES MEER OVER COACHING
DE TALENT SCAN BINNEN ORGANISATIES

 Zelfbewuste mensen die aangetrokken worden door de missie van een organisatie en hun talenten hiervoor optimaal inzetten zijn onmisbaar voor ieder bedrijf. Gemiddeld blijkt dat mensen 35% van hun talent niet benutten. Dankzij de ODC Talent scan kun je de krachten en onbenutte talenten zeer scherp in beeld krijgen.

De Talent scan is ook bijzonder waardevol voor teams. Met de meting begrijp je hoe je een team kunt laten excelleren door de juiste mensen samen te brengen. Je krijgt inzicht in de talenten en valkuilen van medewerkers waardoor je hen maximaal in hun kracht kunt zetten en ook dysfunctioneren kunt voorkomen. 

Talent scan voor teams
KLANTERVARINGEN

“Wat ik heel sterk vind aan de ODC, is dat je deels onbewust kiest en dus niet kan sturen. De uitkomst is heel herkenbaar en geeft heel goed weer hoe je als persoon in elkaar steekt. Als je daarmee aan de slag gaat, gaat je energie nog beter vloeien, waar je collega’s ook nog eens positief op reageren. Een echte aanrader om stappen vooruit voor jezelf en je team te maken.”

ALEX
CFO

“Het was alsof ik in de spiegel keek: People like us liet me nog duidelijker zien wat mijn sterke punten zijn als werknemer en manager. Dit doen zij door het analyseren van je natuurlijke vaardigheden, het adviseren over het verborgen potentieel, het tonen van je kwetsbare sterke punten en blinde vlekken die we allemaal hebben.”

GIOVANNA
SERVICES MANAGER

““Na het maken van de vragen bekroop me een iets sceptisch gevoel, hoe kan op basis van deze weinige vragen toch iets zinnigs worden gezegd? Maar de uitleg was spot on! Er goed dus. Wat ik met name interessant vind ,is hoe ik me verhoud tot mensen met andere profielen en hoe iedereen in z’n kracht kan staan als team. Heel nuttig dus.”

OLIVIER
ONDERNEMER
LEES GIOVANNA’S HELE VERHAAL

“De terugkoppeling van de Talent scan was alsof ik in de spiegel keek: People like us liet me nog duidelijker zien wat mijn sterke punten zijn als werknemer en manager. Dit doen zij door middel van het analyseren van je natuurlijke vaardigheden, het adviseren over het verborgen potentieel, het tonen van je kwetsbare sterke punten en het bespreken van onbekende gebieden die we allemaal hebben.

Het doel van de sessie is om dieper in te gaan op wat je moet doen om een evenwichtige situatie te bereiken met deze vier krachten die we allemaal hebben. Dit zal je werk en privéleven drastisch verbeteren. Gebruik je je sterke punten wanneer je doet wat je elke dag op je werk doet? Is het bedrijf waar je voor werkt een plek waar je vaardigheden nog meer kunnen bloeien? Waar ben je goed in? Welk gedrag, welke taken, welke sector moet je vermijden om je energiek te voelen en op welke gebieden moet je je concentreren, zodat je je goed voelt? Allemaal vragen waarvan de antwoorden na de terugkoppeling en nadat ik mijn rapport van People like us had ontvangen heel duidelijk waren.”

Giovanna, Services manager

Bij de Talent scan maken we gebruik de ODC-tooling van Odin Company. Aan de basis van de ODC ligt het gedachtengoed van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. Meer weten? Bezoek dan ook eens de website van Odin Company.

LEES MEER