Team design

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Of je nu een start-up gaat lanceren, of een nieuwe afdeling aan het opzetten bent, het samenstellen van een goed team is essentieel voor succes. Toch is de aandacht voor een complementair en goed functionerend team vaak onderbelicht. Wij helpen startende en groeiende organisaties met het in kaart brengen van talenten, het optimaal verdelen van rollen en het creëren van de juiste focus en een goede werkstructuur.

TEAM DESIGN SPRINTS

Of het nu een compacte sessie van één dag is of een uitgebreide opbouw per sprint, we geven start-ups en andere nieuwe teams graag een vliegende start. Door hen inzicht te geven in elkaars talenten en teamdynamiek, hun ideale rolverdeling en focus voor groei. De workshop of sessies zijn goed in te passen in een sprint werkwijze.

METEN = WETEN

Bij het samenstellen en ontwikkelen van een team, is het van belang dat mensen en hun talenten, competenties en skills elkaar aanvullen. Maar ook een overlap in drijfveren is van belang om elkaar te vinden en begrijpen. Een goed team design gaat dus verder dan een eerste klik en een gezamenlijke visie. Om de drijfveren en competenties van teamleden te meten en vergelijken, maken we gebruik van de ODC Talent scan.

LEES MEER OVER DE TALENT SCAN