Teamgroei

ZET TEAMS IN BEWEGING

Duurzame bedrijfsgroei vraagt om getalenteerde, gedreven en betrokken medewerkers. Maar wat is nu ieders werkelijke kracht, en hoe krijg je iedereen in beweging, dezelfde kant op? Om de beste teams samen te kunnen stellen en te laten presteren is inzicht nodig in individuele drijfveren en kerncompetenties en de onderlinge dynamiek. Duurzame teamgroei leidt tot duurzame bedrijfsgroei.

VAN INZICHT NAAR LEIDERSCHAP

Leiderschap tonen en verantwoordelijkheid nemen begint met weten wat er precies van je verwacht wordt. Met diverse praktische trainingen en workshops werken we aan het bouwen van leiderschap en vertrouwen. Vanuit een veilige en inspirerende leeromgeving leren we hoe de energie, prestaties en verantwoordelijkheden in teams gemanaged kunnen worden.

TEAM DESIGN

Wij helpen startende en groeiende organisaties met het in kaart brengen van talenten, het optimaal verdelen van rollen en het creëren van de juiste focus en een goede werkstructuur.

LEES MEER
TEAM GROWTH HACKING

In gevestigde teams sluipen vaak patronen en processen die succesvol samenwerken en presteren in de weg staan. Wij geven inzicht teamdynamiek en kansen voor teamgroei.

STRATEGISCHE HR-TOOLS

Wij bieden een reeks strategische HR-tools die helpen om rollen en verantwoordelijkheden te definiëren, ontwikkeling te stimuleren en prestaties te meten.

De Talent scan voor teams biedt diepgaand inzicht in authentieke teamdrijfveren en talenten, verborgen potentieel, de meet optimale teamsamenstelling en – dynamiek. Gecombineerd met een inspirerende workshop kunnen teams binnen een paar uur tot diepe inzichten en doorbraken komen.

LEES MEER
KLANTERVARINGEN

“Robin en Agnes zijn een geweldig duo als het gaat om het begrijpen, analyseren en adviseren. De groepworkshops zijn zo georganiseerd dat iedereen zich vrij voelt om te praten, begrepen en niet veroordeeld wordt. Het doel is om een groep collega’s elkaars ervaringen te laten delen, om van elkaars potentieel te leren met zowel onderdelen theorie als oefeningen. Het is niet gebruikelijk om deze mate van echte openheid en vertrouwen te bereiken binnen een groep collega’s!”

Giovanna
Services manager

“Ik leerde Agnes en Robin kennen als experts in hun vakgebied, die een positieve sfeer creëerden waardoor ons groeitraject in een stroomversnelling kwam. Tijdens een aantal goed georganiseerde workshops hebben we onze MT-dynamiek geanalyseerd. De inzichten werden in perspectief van onze alliantie geplaatst en op basis van diverse modellen ontwikkelden we een gezamenlijke visie. Onze stip aan de horizon, waar we nu samen naartoe werken. Mede dankzij People like us!”

Robert
Procesmanager