Teamontwikkeling

BETER BENUTTEN VAN TALENT

Wil je meer inzicht krijgen in de drijfveren en dynamiek binnen je team? Wil je weten wat de aangeboren talenten zijn van je medewerkers? Is er meer verbinding en een betere samenwerking nodig? Heb je behoefte aan een tool om de ontwikkeling van je mensen te stimuleren en monitoren? Wil je een betere teamperformance? Hiermee kunnen wij helpen. Op een praktische, doortastende manier en met een krachtige tool.

GEDREVEN DOOR INZICHT

Duurzame organisatieontwikkeling vraagt om getalenteerde, gedreven en betrokken medewerkers. Het creëren van beter presterende teams begint bij inzicht. In drijfveren en competenties van mensen en de onderlinge dynamiek in het team. Hierdoor ontstaat begrip en verbinding. Van daaruit helpen wij teams in het ontwikkelen van hun kwaliteiten en het beter verdelen van de rollen en verantwoordelijkheden om beter gebruik te maken van ieders talenten.

DOWNLOAD DE LEAFLET
DE ODC-METING

ODC staat voor Odin Development Compass. De ODC is een meetinstrument om iemands onbewuste drijfveren in kaart te brengen. De ODC is uniek, omdat het bewust ontwikkelde competenties matcht met onbewuste drijfveren. Dankzij de ODC-meting kun je de krachten en onbenutte talenten zeer scherp in beeld krijgen. En dat is nodig, want gemiddeld blijken mensen 35% van hun talent niet te benutten.

MEER OVER DE ODC TALENT SCAN
WORKSHOP INZICHT IN TALENT

Met behulp van de ODC, een persoonlijke of gezamenlijke terugkoppeling en een teamworkshop van een halve dag, kunnen wij teams een krachtige boost geven in hun ontwikkeling en samenwerking. Medewerkers zijn op een leuke en toegankelijke manier bezig met hun ontwikkeling en krijgen inzicht in elkaars talenten en valkuilen en wat zij nodig hebben om samen betere resultaten te behalen.  Meer weten? Neem contact op via onderstaande button of stuur een mailtje naar info@peoplelikeus.nl.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
15 min online assessment
rapport direct online beschikbaar
persoonlijke terugkoppeling
workshop inzicht in talent

“De workshop is zo georganiseerd dat iedereen zich vrij voelt om te praten, begrepen  wordt en niet oordeelt. Het doel is om een groep collega’s te laten delen in hun ervaring, en met een afwisseling van theorie en oefeningen van elkaars potentieel te leren. Het is niet gebruikelijk om deze mate van echte openheid en vertrouwen binnen een groep collega’s te bereiken!” Giovanna – workshopdeelnemer