Trainingen

MAAK IMPACT MET DE ME.-SCAN!

ONS AANBOD ME.-SCAN TRAININGEN

Ben je coach, HR-professional, recruiter of leidinggevende? Benieuwd naar de toegevoegde waarde die de Me.-scan jou kan bieden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij laten je graag ervaren hoe je met de ME.-Scan impact kan maken in je werk. Met onze trainingen kun jij gecertificeerd Me.-Scan coach worden en zelfstandig de Me.-scan, de We.-Scan en het Me.-coachbord inzetten binnen jouw praktijk.

ME.-MASTER 1

De Me.-Master 1 is een tweedaagse basisopleiding waarin je inzicht krijgt in de psychologische principes die ten grondslag liggen aan het Me.-model. Vervolgens ontwikkel je de nodige vaardigheden om de Me.-profielen op een juiste wijze te kunnen interpreteren en om de basispatronen aan anderen te kunnen toelichten.

Voor je aan deze opleiding kunt deelnemen, is vereist dat je zelf de impact van de Me.-scan ervaart. In een intakegesprek geven we een uitgebreide terugkoppeling op jouw Me.-scan en vertellen we je over het lesprogramma van de Me.-Master 1.

Na de opleidingsdagen ontvang je 4 metingen om in de praktijk met kandidaten uit je eigen omgeving te oefenen. Eén van deze gesprekken wordt beoordeeld door een ervaren Me.-coach ten behoeve van het behalen van je certificering.

Investering: € 1750 excl. btw

NEEM CONTACT OP

“Zeer leerzaam, wat een inzichten geeft de Me.scan! Enorme aanrader.”

ME.-MASTER 2

De Me.-Master 2 is een tweedaagse opleiding waarin je leert om met het inzicht dat de Me.-scan biedt mensen te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Naast een theoretische verdieping van de theorie van de Me.-Master 1 opleiding, ligt de focus op verbanden leggen en reactiepatronen & onderliggende thema’s identificeren. Er wordt aandacht besteed aan het stellen van scherpe coachvragen, het formuleren van hypothesen en bespreken van ontwikkelpunten. Daarnaast wordt er tijdens deze opleiding actief met elkaar geoefend met het Me.-coachbord. 

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor Me.-Master 1 geaccrediteerden. Na de opleidingsdagen ontvang je 4 metingen om in de praktijk met kandidaten uit je eigen omgeving te oefenen. Eén van deze gesprekken wordt beoordeeld door een ervaren Me.-coach ten behoeve van het behalen van je certificering.

Investering: € 1750 excl. btw

NEEM CONTACT OP

WE.-MASTER 1

De We.-Master 1 opleiding is een tweedaagse gecombineerde theorie- en praktijkopleiding waarin je gecertificeerd wordt om te werken met de We.-Scan. In de We.-Scan worden de groepsdynamieken uitgewerkt die uit de Me.-scans van de teamleden worden verkregen. De opleiding bestaat uit een aantal compacte theoretische blokken en een aantal praktische ervaringsblokken gericht op inzicht genereren in de bewuste en onbewuste dynamieken tussen de teamleden en hun omgeving en het oefenen van verschillende groepsfacilitatie formats.

Deelname aan deze opleiding is mogelijk voor Me.-Master 1 & 2 geaccrediteerden.

Investering: € 1750 excl. btw

NEEM CONTACT OP

CERTIFICERING & LICENTIE

Alle Me.-Master en We.-Master opleidingen worden afgesloten met een examen en certificaat (indien het examen succesvol wordt afgesloten). De Me.– en We.-certificaten zijn een bewijs van certificering om met de Me.-scan of We.-scan te werken op het niveau van de betreffende Master-opleiding. De certificeringen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Deze worden ieder jaar verlengd, mits er aan de voorwaarden voldaan wordt. Dit houdt in het voeren van minimaal 8 terugkoppelingsgesprekken per jaar, het bijwonen van minimaal 2 (gratis) intervisiebijeenkomsten en toegang hebben tot het Me.-platform & deelname people like me. coach community (service & licentiefee v.a.  €525 per jaar). 

INTERVISIESESSIES

De intervisiebijeenkomsten die door people like us worden verzorgd, hebben als doel om jouw kennis als me.coach up-to-date te houden. Tijdens de bijeenkomsten is er ook ruimte om ingebrachte scans te bespreken en te oefenen met het me.coachbord en de me.kaarten.

Om geaccrediteerd te blijven als Me.-coach is het van belang om jaarlijks minimaal 2 intervisiebijeenkomsten bij te wonen. De kosten voor het bijwonen van deze bijeenkomsten zijn inbegrepen in de licentie fee die jij als Me.-coach betaalt. 

AGENDA TRAININGEN

Hieronder zie je alle trainingen die komende periode gepland staan. Komt het niet goed uit? Wees gerust. Wij organiseren trainingen op basis van behoefte. Neem contact met ons op om te interesse kenbaar te maken, dan doen wij ons uiterste best zo snel mogelijk een training te organiseren.

ME.-MASTER 1

23 & 26 februari 
20 & 23 mei 2024
16 & 19 september 2024
25 & 28 november 2024

ME.-MASTER 2

18 & 21 maart 2024
2 & 5 september 2024
18 & 21 november 2024

WE.-MASTER 1

Op aanvraag

INTERVISIESESSIES

15 februari 2024 (LIVE)
9 mei 2024
4 juli 2024
29 aug 2024
31 okt 2024
13 dec (LIVE)