Wittepoel Groeiprogramma

VERSLAG VAN HET WITTEPOEL GROEIPROGRAMMA

“In januari 2018 startten we met ons MT-team met een groeitraject onder begeleiding van Agnes en Robin. Binnen onze strategische alliantie liepen wij tegen diverse blokkades en uitdagingen aan, waarvoor Wittepoel de expertise van People like us inschakelden. Ik leerde Agnes en Robin kennen als experts in hun vakgebied, die naast inhoudelijk goede workshops ook een positieve sfeer creëerden waardoor ons groeitraject in een stroomversnelling kwam.

Wittepoel groeiprogramma People Like UsVia individuele purpose scans analyseerden we tijdens een aantal goed georganiseerde workshops de teamdynamiek van ons MT. Dit gaf ons inzicht in onze skills, maar ook in ontbrekende competenties binnen ons team. Vanuit die inzichten bespraken we tijdens een workshop hoe onze ideale rolverdeling eruit zou zien. Tegelijkertijd werd onze teamdynamiek tijdens de workshops in het perspectief van onze alliantie geplaatst en ontwikkelden we aan de hand van diverse modellen een gezamenlijke visie. Onze stip aan de horizon, waar we nu samen naartoe werken. Mede dankzij People like us!”

Robert van der Hart, Procesmanager Wittepoel

www.wittepoel.nl

Een team, MT of groep leiders beter laten samenwerken? Gezamenlijke prestaties verhogen? Een scherpere focus op een effectieve strategie? Al onze groeiprogramma’s beginnen bij het het vergroten van inzicht en het bekijken van het hele plaatje. Door vervolgens aan meerdere knoppen tegelijk te draaien verhoog je het effect. Bekijk hier onze groeiprogramma’s.